BEDRIJFSPROFIEL

Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt is opgericht in 1996 als Hartholt Elektrotechniek. Via de zuivel- en de zwaredieselmotoren-industrie is Henk Hartholt begonnen met besturingstechniek in kast- en paneelbouw.

Door de klanten als partners te zien bleef het niet bij alleen besturingstechniek en is in 2000 begonnen  met de advisering en verkoop van aandrijvingen en componenten. Ook adviseren wij bedrijven bij automatisering en/of modernisering. Het gevraagd en ongevraagd geven van feedback aan elkaar vinden wij een belangrijke voorwaarde om het maximaal haalbare resultaat te bereiken.

Door vakkundig met de klant mee te denken op andere vakgebieden dan alleen besturingstechniek, zoals de werktuigbouwkundige aspecten, pneumatiek, ergonomische zaken, etc. blijft het bedrijf groeien.

Expertise-werkzaamheden verrichten wij meestal voor verzekeringsmaatschappijen in geval van brand en/of waterschade en voeren indien nodig ook de noodzakelijke werkzaamheden uit om de installatie zo spoedig mogelijk weer in bedrijf te stellen.

Speerpunten en doelstellingen

Door u te laten ervaren dat zij bij Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt een betrouwbare partner hebben gevonden en een goed product hebben gekocht,  à klanttevredenheid

Om dit te realiseren werken wij met goede componenten van betrouwbare leveranciers.

Ook buiten de reguliere werktijden (maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur) kunt u bij ons terecht voor calamiteiten en of (spoed)levering van frequentieregelaars, elektromotoren en motorreductoren.