Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke Nederlandse- en Belgische markt.

BEDRIJFSPROFIEL

Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt is opgericht in 1996 als Hartholt Elektrotechniek. Via de zuivel- en de zwaredieselmotoren-industrie is Henk Hartholt begonnen met besturingstechniek in kast- en paneelbouw.

Door onze klant als partner te zien bleef het niet bij alleen besturingstechniek en is in 2000 begonnen met de advisering en verkoop van aandrijvingen en componenten. Ook adviseren wij bedrijven bij automatisering en/of modernisering. 

Door vakkundig met de klant mee te denken op andere vakgebieden dan alleen besturingstechniek, zoals de werktuigbouwkundige aspecten, pneumatiek, ergonomische zaken, etc. blijft het bedrijf groeien.

Expertise-werkzaamheden verrichten wij meestal voor verzekeringsmaatschappijen in geval van brand en/of waterschade en voeren indien nodig ook de noodzakelijke werkzaamheden uit om de installatie zo spoedig mogelijk weer in bedrijf te stellen.

Speerpunten en doelstellingen

Wij stellen een duurzame relatie met u, onze klant “onze partner”, centraal. Wij helpen u uw zakelijke doelstelling te realiseren door middel van het aanbieden van innovatieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van besturing en aandrijving. Hierbij streven wij  naar eenvoud, gebruikersgemak en slimme functionaliteit. Het gevraagd en ongevraagd geven van feedback, met respect voor de persoon en met voldoende aandacht voor de inhoud,  vinden wij een belangrijke voorwaarde om het maximaal haalbare resultaat te bereiken.

Om dit te realiseren werken wij met goede componenten van betrouwbare leveranciers.

Ook buiten de reguliere werktijden (maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur) kunt u bij ons terecht voor calamiteiten en of (spoed)levering van frequentieregelaars, elektromotoren en motorreductoren.