Webwinkel
Door de fluctuerende markt zijn de prijzen voor onze artikelen op aanvraag.

Producten
MecVel ElektroCilinders:
Bij de downloads op de productpagina’s van MecVel kunt u instructies downloaden voor het instellen van de lineaire eindschakelaar(s) van uw ElektroCilinder.

Voor frequentieregelaars is de nieuwste versie (4 V1.0.4.0) Parametreersoftware te downloaden. U vindt deze op de pagina producten – Frequentiereglaars en op de pagina’s van de verschillende types frequentierelaars.

Beurzen


Maakindustrie Expo is er voor de makers van vandaag en morgen!
Waar : Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV.
Wanneer : 10 en 11 mei 2023 van 13:00 – 21:00 uur
Maakindustrie Expo beschikt over 3 grote hallen met meer dan 80 exposanten. Als bezoeker vind je exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie. Dit complete aanbod biedt jou de mogelijkheid om jouw technische vraagstukken voor te leggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet jouw collega’s uit de branche en bezoek de toekomst van de maakindustrie!

Tijdens de beurs vind je direct toepasbare kennis in de MIX Studio en in het productaanbod van de exposanten. Laat je inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie volgend jaar de kennis van vandaag kan zijn! Maakindustrie Expo richt zich letterlijk op de makers van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier.

Dichtbij zaken doen met authentieke en innovatieve partners
Niet afhankelijk zijn van lange levertijden, logistieke uitdagingen of een wereldwijd virus? Hecht je waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit? Ontmoet (potentiële) leveranciers uit jouw regio!

Wij zien u graag bij onze stand. Klik op de link voor uw gratis ticket : Uw toegangsticket Mix Noordoost 2023 (1 pp)

Logo Maritime Industry
Maritime Industry is de complete sector beurs voor de scheepvaart
Waar : Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ.
Wanneer : 23 t/m 25 mei 2023 van 13:00 – 21:00 uur

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de maritieme sector. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 350 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

Wij heten u van harte welkom tijdens de drie beursdagen in Evenementenhal Gorinchem. Mis het niet! Wie zien u graag (terug) als bezoeker tijdens Maritime Industry 2023.