Wij richten ons hoofdzakelijke op zakelijke markt in Nederland en België.

Webwinkel
Door de fluctuerende markt zijn de prijzen voor onze artikelen op aanvraag.

Producten
MecVel ElektroCilinders:
Bij de downloads op de productpagina’s van MecVel kunt u instructies downloaden voor het instellen van de lineaire eindschakelaar(s) van uw ElektroCilinder.

Fuji Frenic frequentieregelaars:
De nieuwste versie Frenic-Loader 4 (V1.2.0.12)  is beschikbaar. U vindt deze op de pagina producten – Frequentieregelaars en op de pagina’s van de verschillende types frequentieregelaars.

Fuji heeft de Frenic-MEGA G2 als opvolger van de G1 op de markt gebracht.

De Fuji Frenic-Mega G2S (=zonder ingebouwd filter)+extern filter, is DNV-GL gecertificeerd. De DNV-GL certificering zorgt ervoor dat schepen of hun onderdelen voldoen aan een aantal normen, ook wel klassenregels genoemd. Deze klassen houden rekening met criteria op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en milieu-impact.

Beurzen

In mei 2024 staan wij met onze stand op de volgende beurzen:


Maakindustrie Expo is er voor de makers van vandaag en morgen!
Maakindustrie Expo beschikt over vier hallen met meer dan 100 exposanten. 
Als bezoeker vind je exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie. Dit complete aanbod biedt jou de mogelijkheid om jouw technische vraagstukken voor te leggen om tot slimme oplossingen te komen.
Ontmoet jouw collega’s uit de branche en bezoek de toekomst van de maakindustrie!
Dichtbij zaken doen met authentieke en innovatieve partners
Niet afhankelijk zijn van lange levertijden, logistieke uitdagingen? Hecht je waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit?
Ontmoet (potentiële) leveranciers uit jouw regio!
Bestel hier uw gratis toegangsticket voor de Maak Industrie Expo

 


Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 320 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.
Bestel hier uw gratis toegangsticket voor de Maritime Industrie