Nieuws

MecVel ElektroCilinders:
Bij de downloads op de productpagina’s van MecVel kunt u instructies downloaden voor het instellen van de lineaire eindschakelaar(s) van uw ElektroCilinder.

Voor frequentieregelaars is de nieuwste versie (4 V1.0.4.0) Parametreersoftware te downloaden. U vindt deze op de pagina producten – Frequentiereglaars en op de pagina’s van de verschillende types frequentierelaars.

Beurzen

In verband met de COVID-19 maatregelen is besloten de Maritime Industry beurs dit jaar definitief niet door te laten gaan. Deze beurs vindt nu plaats op 18, 19 en 20 mei 2021. 

  • MainIndustry

De Main Industry beurs vindt plaats op 24 & 25 maart 2021 in Martiniplaza Groningen.De vakbeurs voor ‘Industrial Maintenance & Smart Industry’.
Op deze vakbeurs ziet u de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer.
MAIN Industry is hét platform voor de maakindustie in Noord-Nederland.
MAIN Industry 2021 is op woensdag 24 maart geopend van 11.00 tot 21.00 uur en donderdag 25 maart van 11.00 tot 18.00 uur.

Via onderstaande link kunt u uw gratis toegangskaart reserveren:
https://www.expo-tickets.nl/eventer/uitnodiging-main-industry/
Kortingscode : main-rc-harth-20

  • Maritime Industry 

Op 18, 19 en 20 mei 2021 vindt deze vakbeurs plaats in de Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem.
De vakbeurs voor de maritieme sector.
Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

 

  • MIX NOORDOOST

MIX Noordoost, voor de maakindustrie in de regio vindt plaats in de Evenementenhal Hardenberg op 19 & 20 mei 2021.
De maakindustrie is sterk vertegenwoordigd in de regio en staat bekend om haar daadkracht, slagvaardigheid en kwaliteit. Van landbouwmachines tot waterflesjes, van hightech mechatronica tot fietsen. Enorm veel van de producten die wij dagelijks zien of gebruiken worden in de regio gemaakt.
MIX Noordoost biedt de maakindustrie een ontmoetingsplek waar kennis wordt vergaard en diensten en producten worden ingekocht op het gebied van kunststofbewerking, metaalbewerking, oppervlaktebehandeling en engineering & design.
MIX Noordoost, Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg. Openingstijden 19 & 20 mei 2021 van 11:00 – 21:00 uur.