Nieuws

MecVel ElektroCilinders:
Bij de downloads op de productpagina’s van MecVel kunt u instructies downloaden voor het instellen van de lineaire eindschakelaar(s) van uw ElektroCilinder.

Voor frequentieregelaars is de nieuwste versie (4 V1.0.4.0) Parametreersoftware te downloaden. U vindt deze op de pagina producten – Frequentiereglaars en op de pagina’s van de verschillende types frequentierelaars.

Beurzen

  • MainIndustry


Door de toenemende besmettingen blijven de MartiniPlaza hallen langer ter beschikking van de GGD. Dit houdt in dat de organisatie van de beurs wederom heeft moeten besluiten de beurs te verplaatsen. De nieuw geplande datum is 30 & 31 maart 2022. Zodra meer bekend is vindt u hier de informatie.

De Maritime Industry en Mix NoordOost beurs vinden plaats in mei 2022. 

  • Maritime Industry 

Op 17, 18 en 19 mei 2022 vindt deze vakbeurs plaats in de Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem.
De vakbeurs voor de maritieme sector.
Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

 

  • MIX NOORDOOST

MIX Noordoost, voor de maakindustrie in de regio vindt plaats in de Evenementenhal Hardenberg in mei 2022.
De maakindustrie is sterk vertegenwoordigd in de regio en staat bekend om haar daadkracht, slagvaardigheid en kwaliteit. Van landbouwmachines tot waterflesjes, van hightech mechatronica tot fietsen. Enorm veel van de producten die wij dagelijks zien of gebruiken worden in de regio gemaakt.
MIX Noordoost biedt de maakindustrie een ontmoetingsplek waar kennis wordt vergaard en diensten en producten worden ingekocht op het gebied van kunststofbewerking, metaalbewerking, oppervlaktebehandeling en engineering & design.
MIX Noordoost, Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.