Nieuws

Wij hebben nieuwe vacatures geplaatst! Zie onder kop vacatures.

Producten

MecVel ElektroCilinders:
Bij de downloads op de productpagina’s van MecVel kunt u instructies downloaden voor het instellen van de lineaire eindschakelaar(s) van uw ElektroCilinder.

Voor frequentieregelaars is de nieuwste versie (4 V1.0.4.0) Parametreersoftware te downloaden. U vindt deze op de pagina producten – Frequentiereglaars en op de pagina’s van de verschillende types frequentierelaars.

Beurzen

  • MIX NOORDOOST

MIX Noordoost, voor de maakindustrie in de regio vindt plaats in de Evenementenhal Hardenberg in mei 2022.
De maakindustrie is sterk vertegenwoordigd in de regio en staat bekend om haar daadkracht, slagvaardigheid en kwaliteit. Van landbouwmachines tot waterflesjes, van hightech mechatronica tot fietsen. Enorm veel van de producten die wij dagelijks zien of gebruiken worden in de regio gemaakt.
MIX Noordoost biedt de maakindustrie een ontmoetingsplek waar kennis wordt vergaard en diensten en producten worden ingekocht op het gebied van kunststofbewerking, metaalbewerking, oppervlaktebehandeling en engineering & design.
MIX Noordoost, Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg. 

Via de link:
https://registration.gesevent.com/survey/1jfsgn3cdr4bj?actioncode=NTWO000010PAH&partner-contact=07apql4k6713b
kunt u zich registreren. (per persoon)

  • Maritime Industry te Gorinchem

Wij hebben een keuze moeten maken omdat er 2 zeer interessante beurzen op gelijk tijdstip gehouden worden. Helaas zullen wij dit jaar niet op de Maritime Industry beurs in Gorinchem aanwezig zijn.